Reptes curs 2016-17

 

  • 2n curs d’Automatització i Robòtica Industrial :

 

  • Equip de treball 1: Envasat de sucs tropicals.

 

L’objecte d’aquest Repte és substituir el procés manual de preparació i envasat de sucs per un procés automàtic, en el qual intervinguin diversos sistemes de control. Per a això es va a modificar el sistema de barrejat i preparat, i el d’ompliment i taponado de cadascun dels envasos en els quals es va a introduir el suc.

Screenshot 2017-06-04_21-05-00

https://www.youtube.com/watch?v=ELfYM6G6aDY&feature=youtu.be

 

Equip de treball 2: 3001: Paletitzat i emmagatzematge automàtic de comandes a l’espai     

El propòsit del Repte és l’automatització del procés de paletització de comandes de productes específics mitjançant l’ompliment i l’emmagatzematge ordenat dels elements al final de la cadena de producció, implementant la personalització de les comandes dins de la gamma dels diferents productes de farcit.

Screenshot 2017-06-04_21-05-11

https://www.youtube.com/watch?v=hpMmfrxyYrU

  • Equip de treball 3: Festproject

Screenshot 2017-06-04_21-05-26

L’objecte del Repte serà la d’obtenir una solució per a una empresa de reciclatge que realitza el reciclat i separat de taps de forma manual.

Els taps són en format metàl·lic i plàstic, els quals es necessiten separar per poder realitzar el reciclat dels mateixos. Per això es precisa realitzar una automatització de la planta i fer tot el procés de forma automàtica, agilitant el temps del procés, reduint costos de temps i mà d’obra, a més de prevenir de possibles accidents laborals.

http://festofinal.esy.es

 

Anuncios